iPhone 3G unboxing

nu e facuta de mine ci de niste baietzi din portugalia. daca nu mai ai rabdare inca 2 zile sau 3-4 luni sa pui mina pe un iPhone iata imaginile:

un al doilea unboxing a venit de la BGR. hmmm, deja e ciudat. iPhone-ul arata… la fel : D parca ar fi poze reale : )).

just kiddin. sunt reale si dupa cum zicea cineva, angajatu at&t care a dat jucaria la bloggeri isi va pierde probabil slujba. dar poate ca si-a luat deja o suma considerabila asa ca un job in minus nu conteaza…

iar in elvetia iPhone 3G este deja afisat in magazine. lumea se joaca, face poze…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. ce ma enerveaza spatiul de sus si jos care putea f bine sa fie folosit de un ecran mai mare…

  2. @pmk: daca ar fi avut ecranul mai mare pe inaltime era mai mare si pe latime. ca sa fie proportional si atunci devenea prea mare pt un telefon.

    daca spatiul ala era ocupat de butoane atunci se chema psp sau altceva…

    iar daca spatiul ala era mai mic atunci se numea iPhone generatia 4. pina tehnologia va permite apple sa inghesuie piesele necesare intr-o carcasa mai mica, eu zic ca si asta arata f bine :)

  3. Ce ma supara ca nu au “upgrade”-at Apple camera !!! :-| Nu cred ca le era asa greu…

  4. sunt tare curios daca la iphone 3g gps-ul o sa poata avea si pt romania ceva harti.de curand mi-am luat masina si as vrea sa imi iau un gps,iar cand am auzit ca iphone 3g o sa aiba gps am zis sa mai astept putin pana apare.se merita?multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*