de la filmul de succes la filmul bun

am dat azi din intimplare la TV peste un “clasic”: primul Spiderman. cit de frumos era facut: efectele interesante, personajele aveau si umor si replici bune… si uite unde au ajus 3 filme mai tarziu…

putin mai spre seara am vazut un film care m-a impresionat in mod placut. am evitat vo 3 luni sa-l vad si cind l-am vazut mi-a parut rau ca nu m-am uitat la el mai devreme. este vorba despre “the bucket list”.

mda, trebuie sa fii intr-o oarecare dispozitie cind il vezi dar merita. este genul de film pe care l-as putea vedea de mai multe ori fara sa ma plictisesc.

am spus ca este un film pentru oameni inteligenti, nu? well, am pretentia ca un cititor de boio.ro este suficient de inteligent ca sa inteleaga si sa aprecieze o pelicula de genul asta…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Asa se intampla cand cinematografia este industrie !
    In urmatorul film o sa aflam ca are cel putin un frate geaman si nu ar fi de pirare sa apara si o femeie paianjan numai ca sa iasa banul !

  2. Am vazut the bucket list doar saptamana trecuta si e unul din filmele mele preferate. M-am saturat de atatea filme comerciale si e bine ca totusi sunt si filme create nu doar de dragul audientei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*