ce ai nevoie pt a cumpara un iPhone 3G

apple stringe regulile si pune biciu pe cumparatorii de iPhone 3G. in primul rind regula cu doar citeva terminale de persoana este valabila si acum.

apoi, nu oricine poate cumpara un iPhone. inainte de a ajunge in apple store din statele unite trebuie sa te cauti prin buzunare de:

 • social security number (un fel de CNP americanesc)
 • credit card (nu poti sa platesti cash)
 • photo ID eliberat de guvern (echivalentul buletinului, pasaportului sau permisului de conducere)
 • nr contului de at&t si pin-ul actual (daca ai deja abonament)

baietzii de la magazinele de telefoane din downtown Miami se lauda ca vor avea jucaria la vanzare chiar din prima zi, la liber la mai putin de 800 dolari. eu nu ii cred. mai ales un iPhone 3G deblocat…

daca ai nevoie de informatii in plus… le gasesti AICI

update: am uitat… ai nevoie si de bani

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. Daca eu, cetatean roman ma duc in state pot cumpara unul? sau am nevoie de toate actele alea sau sa fiu cetatean american?

 2. din cate am mai citit iti fac si un credit check, pt ca eu ma gandisem ca avand SSN si buletin de Texas valabil pana la anul sa ma duc sa imi cumpar cand ajung acolo vara asta…dar cred ca vor vedea ca nu sunt american, sau nu stiu, isi vor da ei cumva seama de ceva.

  Adrian ce parere ai? oare as putea? :)

 3. aaa,nu sunt false.le am din 2002 cand am fost ca studemt pt work&travel.oare care e pretul dac il iei la prepay?pt ca dc il iau cu abonament nu rezolv nimic.nu sunt genu sa dau tzepe nimanui si dc ma intorc in tara dupa 2 saptamani….abonamentul devine inutil.pt ca am inteles ca semnezi pe loc abonament si cred ca e ca aici in romanica,adica mu poti renunta l contract cand vrei,nu? Sau sunt si alte ” metode”?

 4. @horatiu: nu exista inca tel valabie la prepay. vor exista, se zvoneste, in citeva saptamani si atunci la 599+tax. dar si alea vor fi blocate in reteaua at&t.

  deocamdata cea ai viabila posibilitate e sa astetam pina apare in romania. sau pina apare o solutie de deblocare viabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*