iPhone 3G si recorduri cu copilu la coada

cu o saptamana inainte de lansarea iPhone 3G deja avem primele cozi. in new york, deci e vorba de americani…

sunt niste idioti care vor sa stabileasca recordul pt perioada cea mai lunga stata la coada cu copilu mic in brate…

mai multe poze si un interviu deosebit – aici.

eu mi-am propus sa merg la un apple store din miami (cel de pe Lincoln road ) pe 11 iulie pe la 9 juma. in functie de atmosfera si aglomeratia de acolo poate pun mina pe un iPhone.

sunt mici sansele sa-l iau de pe acum tocmai pentru ca nu poti sa iesi cu el din magazin fara sa semnezi un contract. iar daca alegi varianta “fara contract” de la at&t, telefonul va fi inca blocat in retea.

cum nu aveam inca nici o informatie legata de un jailbreak, deblocare sau ca iPhone 3G va merg macar cu NextSim prefer sa mai am putina rabdare.

ma tentaza insa sa fac un hands-on video review pentru cititorii boio.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*