margineanu vs morandi

in incursiunea mea in folderele ascunse uitate ale laptopului am ajuns azi la litera M. am ascultat vo 10 piese d-ale lui margineanu. cu exceptia celor cunoscute, care au aparut pe la teve sau radio si a celor care mai rasuna pe la petreceri, restu sunt slabe rau de tot. sau poate ca nu e genu meu…

am fost placut surprins placut de ultimul album morandi. il am acolo de vo 4 luni si cum “Afrika” era mi s-a parut de o valoare indoielnica piesele au ramas neascultate pina azi. am gasit insa citeva track-uri care suna chiar bine. dar sa nu exageram: engleza cu accent de jamaica a lu micu mozart suna ca naiba…

aaa si versurile lor sunt ciudate… da nah, tre sa rimeze cumva…

update: am ajuns la liter P. Parazitii m-au destins : D

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

 1. Yeah … Parazitii rulz!

  Sunt in continuare surprins cum Parazitii au priza atat la ascultatorii de hip-hop cat si la cei de rock, atat la oameni inteligenti cat si la mai putin inteligenti :)

  Cred ca umorul din piese e de vina

 2. Mai ai un piq pana laitera “V”.
  Sa ne dai de stire cum e pe acolo prin folderu’ cu titlul asta.
  Vama Veche – actual doar Vama, Voltaj…
  Si cine stie ce surprize mai apar??

  Spor maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*