“Amazing Alex” – noul joc de la Rovio

Creatorii “Angry Birds” scot pe piata un nou joc care se vrea a fi un Hit. La prima vedere “Amazing Alex” pare a fi o combinatie intre Angry Birds si Cut the Rope.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Defapt este o clona dupa The Incredible Machine (disponibil demult in AppStore), joc ce m-a distrat enorm in copilarie alaturi de Toon Machine (versiunile pe PC).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*