iPhone 3G: negru si rau… de baterie

zvonurile zilei sunt oarecum asteptate. iPhone 3G o sa iasa in lume in urmatoarele 60 zile. asta stiam. remember 29 iunie?

in plus, ca sa se stie clar cine, ce fel de iPhone are, noua jucarie va fi de culoare neagra si carcasa nu va mai fi metalica ci de plastic. mai avem niste zvonuri legate de faptul ca iPhone 3G va putea sa se dea pe 5 retele (4 gsm si un cdma).

aaa, si va suporta 3G ca de aia se cheama 3G. adik bateria o sa tina si mai putin…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Eh, nu cred ca baga astia de la Apple 3G-ul asa pur-si-simplu in iPhone, sa il faca si mai “rau” de baterie decat (cam) este acum…
    Am inteles ca s-ar putea sa schimbe tehnologia ecranului din LCD in OLED, si astfel display-ul va consuma mai putina baterie si va reda un contrast mult mai bun decat actualul.
    S-auzim de bine ! :)

  2. am avut 3 telefone 3G pana acum si sincer am facut 1 singur apel pe 3G sa vad cum se vede ca avea HSDPA si viteza mult mai mare, am crezut ca se misca mai bine.. si cat despre 3G ca viteza de internet, avem wi-fi ce nu se compara cu nimic :) 3G este degeaba, bineinteles pentru mine. restu voi stiti..

  3. Nu e chiar degeaba, 3G da viteza mai buna decat EDGE. Ca din nefericire in Romanica nu avem WiFi la fiecare colt de strada.

  4. 3g este de figuri..pacat ca cei de la apple pun”botu” la prostii…iphone este o platforma…restul sunt telefoane..sa auzim de bine adi :)

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. iPhone 3G - tura a doua de zvonuri | boio.ro
  2. iPhone 3G - ultimele zvonuri | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*