yahoo or NOT

am incercat timp de 15 minute sa-mi fac o adresa de mail pe ymail – jucaria scoasa de yahoo ca sa mai atrag niste clienti pt mail.

de fiecare data fie primeam erori gen “codul postal nu e in tara aleasa”, fie pagina nu mi se incarca, fie raspunsul la intrebarea secreta nu era prea lung sau codul secret nu se incarca…

ultima data imi spunea sa imi caut un ID care nu e bazat pe numele meu. adik cum, mai yahoo sa ma cheme Adrian Boioglu si sa-mi aleg id-ul gigel1234?

si la final, bomboana de pe coliva, cind apasam pe butonul final ma ducea la o pagina 404.

d-aia nu folosesc eu serviciile yahoo. abia astept sa mearga messengerul cu google talk sau alte jucarele ca sa-mi pot vedea prietenii din lista si sa renunt si la yahoo messenger.

sorry, bobby – da mai au de lucru…

later edit: dupa alte 4 incercari mi-a iesit. mi-am facut un cont de boio pe ymail.com. de ce? e bine sa-l iei tu inainte sa-l ocupe altcineva. tot gmail folosesc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*