installer 4 download

nu mai ai rabdare pina cind apare oficial installer 4? poti sa-l iei acum… la negru.

descarca Installer 4 de AICI, intra prin SSH in telefonul tau si pune-l in folderul aplicatii. avantajul este ca arata mai bine si se misca mai natural. dezavantajul este ca majoritatea surselor nu sunt updatate inca.

stii tu… o faci pe propria raspundere. daca nu stii ce e ala ssh si cum se foloseste, mai bine astepti varianta oficiala.

update (via Dan P.): daca ai PC trebuie adaugate din WinSCP urmatoarele linii de comanda din fereastra terminal:

chmod -R 777 /Applications/Installer.app
chmod a+srx /Applications/Installer.app/Installer

daca ai mac foloseste Terminal si fa aceeasi operatiune de mai sus.

apoi da un restart la telefon.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. Am incercat cum ai spus si nu merge. Eu sunt pe 2.0 si mi se inchide imediat ce ii dau sa se deschida. Am incercat si Fix Dir Permissions din BossPrefs dar tot degeaba… Ai vreo idee???

 2. Normal ca la installer ma refeream. Macar atata lucru am invatat si eu. Sa postez unde trebuie. ;)
  Varianta de INSTALLER propusa nu mi-a functionat si s-a comportat asa cu am descris mai sus. Si da, am l-am pus in Applications prin SSH. Acum nu stiu daca la modalitatea de transfer din PC in Iphone trebuia sa aleg ceva (Binary, Ascii etc) Deci?

 3. @dan: problema e ca nu sunt patch-uri inca. nush daca cydia vine cu appsuport patch. nush exact ce tre sa alegi acolo. eu le-as lua la rind pe toate.

 4. Ca informatia sa fie completa si ca Installer 4 sa mearga (cel putin pe ver 2.0) dupa ce s-a copiat folderul cu installer in telefon trebuie adaugat din WinSCP de pe PC urmatoarele linii de comanda din fereastra terminal:

  chmod -R 777 /Applications/Installer.app
  chmod a+srx /Applications/Installer.app/Installer

  Apoi se reporneste telefonul.
  Mie mi-a mers asa!!!

  Numai bine
  Dan P.

 5. dak potzi sami spui cum trebuie sa adaug sau unde trebuie sa adaug liniile de comanda din fereastra din terminal….mam blokt aici…am adaugat installer 4….dar mam blokt

 6. @sikk: pai daca nu ai mac nu ai cum sa folosesti un program de mac pe pc. customize nu merge de fel. nu e vina ta ci doar a lor ca nu repara jucaria. si eu il tin degeaba

 7. bai nu merge instaleru nici nu se porneste k si se opreste! bardak… am versia 2.2 si lucra super pina am facuto! trebue sai bag iar softu altfel nu merge??

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*