customer service pe butuci

ziceam de vodafone romania ca sunt hoti? ei bine am gasit unii care sunt si mai… rau. t-mobile usa sunt pur si simplu baturi in cap.

ii sun dupa-amiaza asta ca sa-i intreb cind imi expira minutele de pe cartela “t-mobile to go” (asta e un fel de cartela pre-platita). am incercat sa sun de vo 10 ori pt ca sistemul lor nu mergea si dupa ce selectam limba apelul imi era terminat automat.

pina la urma dau de o duduie ce dupa voce nu parea sa aiba mai mult de 18 ani. dupa primele secunde de discutie ma gandeam cu groaza ca fatuca nu avea habar pe ce lume traieste.

ii zic ce vreau, imi cere nr de telefon si imi zice sa astept. peste un minut revine si imi da un nr de telefon scurt. era #999# – nr la care afli cite minute mai ai. ii zic ca nu asta am intrebat-o (gandesc ca e proasta) si ii repet ce vreau: sa aflu cind imi expira acele minute.

duduia se gandeste iar, mai cotrobaie prin pliantele pe care le avea pe birou (ca daca ar fi avut calculator gasea imediat, zic eu) si peste inca vo 2 minute imi zice ca numarul meu figureaza ca nr de abonament si ca nu e activat.

deja nu stiam daca sa rid sau sa pling (gandesc in continuare ca e proasta) si ii zic ca e cartela pre-platita si ca am sunat-o chiar de pe numarul ala. tanti centralista mai cauta putin si apoi imi trinteste un raspuns care suna ceva de genu “stiti, va rog sa sunati mai tarziu pt ca sistemul nostru e cazut acum…”

gandesc ca e proasta. inchid telefonul si gandesc ca e proasta.

hmm, cam ca la vodafone romania… numai ca la noi te mai si ameteste robotul juma de ora…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. norocul utilizatorului de telefon | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*