iPhone 3G 2.0?

…sau cum se numeste el… apare in iunie. asta inseamna ca mai avem 4 luni de presupuneri, de zvonuri, informatii despre huse facute dupa modele aparute in china samd.

noul iPhone a fost deja depistat prin San Francisco si daca e sa credem povestile de pina acum, dar si logica bunului simt, va avea video calls, un procesor mai puternic si push notifications. aceeasi logica ne spune ca vom avea copy/paste si o camera mai buna. Eventual Flash – si din ala “care face lumina cind faci o poza” si din ala care “stie sa citeasca site-uri cu video”

dar astea sunt chestii pe care ni le-am dorit si pentru iPhone 3G.

hai sa facem si noi o lista. ce vrei sa aduca urmatoarea versiune de iPhone? dream-on in comentarii, mai jos…

update: poza de mai sus este un astfel de mock-up. apasa pe ea, ca sa vezi toate detaliile.

11 Comments

 1. singurul inconvenient camera foto/video, macar 3,2 mgpx, un Garmin/IGO, bluetooth compatibil cu majoritatea telefoanelor, o baterie atomica nucleara:-) , minim 3 zile, un flash pentru video stream ca in rest le are pe toate legal/nelegal. Eu suspectez un IGO,Flash de la Adobe, platforma de jocuri like psp, cel putin 32GB,open source, sa nu cumva noul iphone sa fie dezamagirea anului…ca tot nu imi iau nokia :))

 2. Ar trebui o antena WiFi mult mai buna…baterie mai buna si butoane mult mai rezistente…un strat de nanochestii,ca sa fie protejat tot timpul si un proiector pe sub ecran,ca in Star Wars…sa fie mai revolutionar.

 3. sper sa aduca, cum ai spus si tu, flash, camera mai mare, sa introduca cei de la apple si posibilitatea de a filma, chiar daca exista cydorder. Nu ar strica nici un blitz pentru camera, procesor Atom:P, si memorie de 32-64GB

 4. eu sper sa aiba un pret decent si sa poata fi Deblocat si Jailbreakuit.

  sa aiba player avi ca parca nu au facut astia inca unu care sa fie bun.

  asa o sa arate sau e mockup? nu imi place locul bateriei.
  – in cazul in care nu se stie vreau sa fie ALTFEL, sa se vada o diferenta mare intre ele(fata de 2/3G), ca intre 2g si 3g te uiti la ele din fata sunt la fel. te uiti din spate… e mai urat 3g!!

  si restul au zis ceilalti.

 5. 1. Video cu posibilitatea de inregistrare … nu e nevoie de calitate, dar daca tot ii la moda tendinta iReport (sau filmatul politistilor in plin abuz), nu se poate accepta ca iPhone sa nu aiba.
  2. Flash player integrat in browser.
  3. Posibilitate de sync online automat al calendarului si la alte servicii decat Me … cum ar fi Google Calendar.
  4. Preturi decente nu 400EUR si abonament ridicol de 50EUR/luna, chiar si in Romania (ca sa nu mai faca misto reclamele din GTA4 de el) … daca se poate sa nu-l mai lege de operatori si mai bine

  Daca fac macar cateva din cele de mai sus, vor avea un enorm succes cu lansarea.

 6. Daca arata ca cel din poza, vand iMac’ul si il iau :P
  E un defect al meu, pun designul pe primul rand cand aleg ceva.
  Si acesta mi’ar place!

1 Trackback / Pingback

 1. Tendinte in iPhone firmware | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*