WTF of the Day: ciocolata de tras pe nas

daca esti dependent de ciocolata, dar nu vrei sa pui kilograme pe tine, poti de acum sa te bucuri de ea in forma… gazoasa. adica poti sa o inhalezi.

stiu ca unii si-ar fi dorit sa fumeze ciocolata cu adevarat sau sa si-o bage direct in vena, dar trasul pe nas are efect garantat. ciocolata vine in niste mici containere (in imagine), asa ca poti sa o tii in buzunar sau poseta.

avem si un video. [via]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*