Wunderlist 2

A fost aplicatia pe care am folosit-o foarte bine la planificarea nuntii noastre. Asta pentru ca are client de Mac si de iOS si stia sa se sincronizeze repede si sa ne ofere un to-do manager elegant.

Wunderlist 2 apare in curind.

Marea noutate este ca aplicatia va merge si pe Android si Windows. Paradoxal, chiar astazi am sters aplicatia de pe Mac. Cea de pe iPhone a fost inlocuita de Taskpaper. Nu pentru ca nu mi-ar fi placut, doar pentru ca am cautat ceva mai simplu, fara sincronizare pe mai multe device-uri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*