iPhone 3.0: video camera, voice dialing si alte jucarii

imaginile alaturate ne arata chiar interfata camerei video/foto din iPhone 3.0. iar daca asta nu te impresioneaza, afla ca printre alte functionalitati iPhone 3.0 va avea camera cu auto-focus, voice control, magnetometru (adica un fel de busola) si un cititor digital de … “putere a bateriei”.

problema mai mare e alta: oare Apple ne va obliga sa cumparam un nou iPhone pentru a avea functia de Video, sau ne va loferi noile functii si pentru iPhone 3G sau iPhone Clasic? Nu de alta, dar am mai auzit vrajeli de genu: nu avem camera video in iPhone Clasic pentru ca scrierea/rescrierea de informatie pe memoria telefonului il face sa o ia razna. c’mon… cycorder sau iPhone Video Recorder nu au stricat nicio jucarie pina acum.

partea buna e ca asta e numai beta 2. pina sa ajunga sa fie final, 3.0 poate sa ne aduca si alte jucarii. [via]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*