Culmea copiatului: Samsung foloseste acelasi copil in reclame

Cind altceva nu iti mai ramane de copiat, poti sa platesti aceeasi actori sa apara si in reclamele tale, dupa ce au aparut in cele ale concurentei, nu-i asa Samsung?

Reclama originala Apple era:

Samsung a luat copilul si l-a pus sa se joace cu o tableta. Oare ei chiar isi imagineaza ca daca reclama e difuzata in Asia nu o sa bage nimeni de seama?

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Si crezi ca-i intereseaza de aceast aspect? Plus ca brandurile trebuie sa solicite actorilor exclusivitate. Daca Apple nu le-a cerut asta inseamna ca Samsung poate folosi acel actor fara probleme…

  2. @sorin: e o chestie de principiu. Orice actor e liber sa joace in ce vrea. Dar din miliardele de copii, sau din zecile de mii de fetite frumoase care au 5 ani si stiu sa zambeasca atunci cind se joaca cu un device nu e de porc sa alegi exact acelasi copil?

  3. nu orice actor e liber sa joace in ce vrea intotdeauna, actorii din vodafone maximia, de ex.

    e de porc, dar cred c-au urmarit publicitatea moca. si nu, nu e negativa, pe mine nu ma deranjeaza ca e aceeasi fata.
    Plus ca Samsung se leaga de Apple tot mai mult pentru ca sunt pe primul loc, Apple nu a facut acelasi lucru cu IBM?

    eu in schimb nu inteleg altceva, daca reclama e in chineza/coreana, de ce nu folosesc actori chinezi/coreeni?! asta mi se pare cam aiurea.

  4. e cu cap reclama, la convins aia mica pe taica’su sa ii ia alt device ca ala dinainte era mic si n’avea dinozauri

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*