Samsung Romania se crede iOS?

Publicitarii romani dau cu bata in balta chiar dupa ce Samsung a fost dat in judecata de Apple pentru ca le-au copiat interfata.

Sebastian Nitu, un cititor boio.ro, mi-a trimis o reclama publicata de Samsung pe un site romanesc. Citeva dintre icoanele de acolo arata foarte cunoscut. Si nu vorbesc despre cea de la Skype sau Internet Explorer sau Twitter.

click pentru detalii

Nope, icoanele nu iti arata ca televizorul Smasung stie sa ruleze aplicatii de iOS. Dar poate ca le-a fost mai usor sa copieze niste icoane oarecare de pe iPhone pentru o reclama.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. Eee macar au ramas blocati pe iPhone3, data de 9 e specifica in promovari generatiei anterioare, pentru iphone4 e folosita data de 7. De ce sa mai te mai chinui sa realizezi ceva cand este acolo si poti intinde doar mana dupa el :)).

 2. Astia au copiat dintotdeauna. Au copiat pana si cablul USB Apple care se gaseste impreuna cu Samsung Galaxy SII.

  OFF: Cu ce program au fost facute sagetile alea ? Cu paint nu cred.

 3. Samsung=Motorola e tot in aceeasi oala cu ei, doar ceva e diferit, cei de la Motorola nu copiaza :)) nu mia placut un telefon Samsung niciodata, si nici no sa-mi placa, ba chiar le displac mai mult ca copiaza dupa altii, sunt mandru ca am Iphone 4, sansung si android pot ajunge pe luna si asa galaxia e destul de mare haha :)

 4. sageata de sus arata spre aplicatia Maps care are ca sursa Google Maps. Google = Android.
  in curand apple o sa-i dea in judecata pe toti care utilizeaza tastatura qwerty pe motiv ca au folosit-o ei pentru prima data. wtf?

  un fan Apple dar utilizator de android

 5. @ion: Nimic mai gresit!

  Google Maps pentru iOS este aplicatie dezvoltata 100% de Apple pe baza API-urilor de la Google. Google nu a avut nimic de spus atunci cind a fost facuta aplicatia, nu au ales icoana si nici felul in care se comporta aplicatia.

 6. Nu stiu daca ati avut ocazia sa vedeti interfata(Kies) folosita de cei de la Samsung pentru administrarea continutului telefoanelor Galaxy S,etc,ca seamana izbitor cu iTunes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*