iPhone 3.1.2 update

NU face Update!

Acestea fiind spuse, sa trecem la ceea ce aduce 3.1.2. Nimic interesant! Sunt rezolvari pentru probleme de care nu am auzit:

• Resolves sporadic issue that may cause iPhone to not wake from sleep

• Resolves intermittent issue that may interrupt cellular network services until restart

• Fixes bug that could cause occasional crash during video streaming

Dar sa revenim la chestiuni importante: Nu face update. Pwnage Tool si Ultrasn0w nu sunt compatibile cu 3.1.2. Nu mai vorbesc de faptul ca un 3G sau 3GS updatat prin iTunes nu va mai putea fi deblocat prea curind….

deja ma astept la ametiti care imi scriu: “… am apasat butonu de update in iTunes si telefonul meu nu mai merge…”

asta da nu cumva Blackra1n de la geohot nu merge si cu 3.1.2…

20 Comments

 1. cam tarzie stirea,asa am facut si cu 3.1 pana a aparea stirea pe acest site deja era prea tarziu,facusem update la 3.1 si mierla iphonul……se poate stirile sa fie mai repede puse pe site ?

 2. “Resolves sporadic issue that may cause iPhone to not wake from sleep” – ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  in sfarsit….credeam ca nu o sa-mi mai folosesc iphone-ul..
  cand o sa apara metoda de deblocare pt clasic 3.1.2 o sa-mi scot telefonul din sertar.
  noroc ca-ti mai citesc blogul, pt ca m-am dat batut sa caut solutii.
  Mii de multumiri.

 3. • Resolves sporadic issue that may cause iPhone to not wake from sleep
  problema asta o intalneam des pe 3gul meu

 4. @marian: regula generala e simpla: nu faci update la un firmware nou pina cind nu stii daca iti blocheaza sau nu telefonul. nu cred ca e chiar asa de greu de inteles.

 5. Geo Hotz e un pusti tare pe meserie. Dar e un pusti frate! Cand se face mare… am pus-o! asta ne va hackui pana si neuronii nostri valabili :))

 6. @marian, iphonul a aparut de asa mult timp incat nu se mai sinchiseste nimeni sa spuna ceva ce s-a discutat de sute de ori…
  Unii, si daca le explici ce se intampla cu un telefon jailbreak-uit cand se face update de firmware din itunes, zici ca sunt batuti in cap si tot fac… :)

 7. poti face un custom la firmware si pasterzi basebandul
  si o sa mearga unlock, dar nu trebui facut update din itunes

 8. am si yo un iphone 3g…aceeasi problema…am dat update…3.1.2…i’am dat un downgrade la 3.0…toate bune si frumoase…singura problema este k wi-fi nu prea merge :-s…si nc cydia…telefonul este adus din Italia…si knd am bagat 3.1.2 imi cerea o cartela sim sa il activez (banuiesc k imi trebuia din Italia)…aveti vreo idee cv??…

 9. Apare unlock pt 3.1.2 inclusiv 5.11.07 facut de geohot pe data de 4 nov 2009. Cel putin asa precizeaza GeoHot. Versiunea de blackra1n va contine si unlock nu numai jailbreak ca pana acum. Ioan

 10. am si eu un iphone 3g 16gb v3.0.1 si vreau sa fac update prin itunes ceea ce nu e recomandat la 3.1.2 ca pwnage tool asta e doar pt mac sau asa am inteles eu , daca fc asta pot sa rezolv cu blackra1n tinand cont ca si al meu este tot unul care a fost decodat la randul lui era de la orange !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*