Tutorial: iPhone downgrade de la 2.2.1 la 2.2

nu l-am incercat, dar ofer pasii pentru cei care nu au ascultat si au facut update la 2.2.1.

mare atentie: pasii de mai jos te ajuta pe un iPhone Clasic. In cazul unui iPhone 3G, modem firmware-ul ramane acelasi (2.30.03) asa ca yellowsn0w NU va merge.

1. Enter DFU mode (turn off iPhone and hold the home button while rebooting and the screen should not turn on)
2.(iTunes says you must restore) On windows hold the SHIFT key and click the restore button.
3. Find where the 2.2 IPSW is.
4. Allow it to restore.
5. Dl My modified ZiPhoneWin-2.5.zipand extract (All I did was update the iTunesMobileDevice.dll file)
6. Open ziphone and click (click to show adanced features) and hit normal mode
7. Allow ziphone to work, but it will not automatically reboot
8. Do a hard reboot (hold the home button + the power until the apple logo appears)
9. It should now be at the activation screen and allow iTunes to activate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

 1. nu ar trebui sa il am de la ultimu update? si daca nu, dupa ce il descarc trebuie pus in ceva folder special? mersi

 2. :)) m’am descurcat, si dupa mi’am dat seama ca am intrebat niste prostii. mersi oricum

 3. Salut,
  Incerc sa gasesc ajutor, si anume, asa cum am scris mai sus, incerc sa fac sa functioneze ca telefon, un iPhone 3g cu baseband 02.30.03, cu un sim GEVEY-3G (PLUS2)adus din Anglia (dupa ce am citit despre acel Rebel Sim ca ar fi disponibil in Anglia, si dupa indelungi cautari de prieteni, dar se pare ca din vorba in vorba nu am primit ce trebuie.

  Va multumesc anticipat si astept solutii.
  Florian Teodor

 4. sal am si eu o problema nu imi dau seama acum cate de minora sau majora este am downgrade firmware-ul 2.2.1 respectiv: “iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore” ( de la firmware-ul la 2.2 care imi vedea orice retia SIM Vodafone cosmote etc.) acum nu imi mai recunoaste SIM-ul am intels k nu pot face “yellowsn0w” am mai incercat downgrade de la 2.2.1 la 2.2
  dar dau “restore” cred k am facut toti pasi .. si la sfarsit binteles nu imi recunoaste simul , mai mult imi arata tastatura si ( o sageata spre stanga si tasta de apel verde, banui k imi cere un cod) ne putand sa intru in meniul telefonului incerc sa fac downgrade de la 2.2 imi apare o eroare si sigur merge doar downgrade de la 2.2.1 care tot nu imi recunoaste SIM-u :| Ce pot sa fac daca nu mai pot sa revin la firmware-ul 2.2 si sigur sa pot sa fac ceva sa imi recuperez retelele de dinainte pentru SIM sau pentru firmware-ul 2.2.1 daca pot sa fac ceva sa imi mearga SIM-ul sau daca exista u modalitate sa folosesc “yellowsn0w” ?

 5. @ invizibil:

  yellowsn0w nu merge cu 2.2.1 sau, mai bine zis cu modem firmware-ul 02.30.xx.

  iar daca faci downgrade la 2.2 vei ramane cu acelasi modem firmware (02.30.xx) asa ca telefonul nu va merge decit cu reteaua din care a fost cumparat.
  ai 2 posibile solutii: fie cauti pe net un cip de genul turbo sim sau rebel sim pentru 2.2.1, fie folosesti telefonul (dupa ce il jailbreakuiesti) pentru orice in afara de functia de telefon.

 6. exista o solutie sa modific sa schimb modemu 2.30.03 la cel initial de la firmware-ul 2.2 sau daca crezi k va aprea vreun program ceva sa poti sa faci “yellowsn0w” la firmware-ul 2.2.1 cu modemul 2.30.03 respectiv firmware-ul 2.2 cu modemul 2.30.03 sau prin mobile terminal 316s-7 de pe iphone ? . mersi si scuze pentru insistenta :)

 7. vai ma baietii poi eu am cheltuit enorm ca am stricat 3 iphoneuri.,, pana acum,, da le-am luat turbo sim si merg perfect da numai in orange,cu basebandul 2.30.xx ,am crapat de nervi pe unul l-am spart,, am trecut la nokia da parca tot iphonul e mai tare si mi-am luat iphone de la orange l-am jailbrakuit si merge brici si am si 3 dvd cu toate aplicatiile am toate jocurile si toate programele pt iphone ,da stiti am dat peste un tip destept foc ma ,ala le deblocheaza si le invarte si toate-i merg, de la el am aplicatiile

 8. SAlut!
  Am dat un hard restart(10 secunde home buton+ Power Buton) dupa care iphone-ul se blocheaza dupa ce apare marul si face de trei patru ori slide-ul de incarcare. iphoneul este 3g si a fost deblocat in america de prietenul care l-a adus, care ar fii problema cu el si ce posibilitati am?
  Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*