de la feedburner la google

feedburner mi-a cerut zilele trecute sa imi mut feed-urile la google. se ofereau sa faca mutarea simpla. Daca e ordin… cu placere, am zis si am pornit la drum.

Ca orice chestie legata de net si mai ales de feed-uri, primele 2 zile au fost ciudate. Primeam rapoarte cu cifre la jumatate fata de cele reale. Acum totul a revenit la normal. oarecum…

Marea problema este felul in care sunt afisate feed-urile. Feedburnerul gazduit de google a luat ceva din infatisarea Google Analytics. Si asta nu e tocmai cel mai fericit mod de a afisa niste staistici.

In plus, site-ul lor nou imi da tot felul de erori, pe diferite pagini. O sa le mai dau citeva zile. Sper sa-si revina…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*