iPhone 1.1.4 – apar detaliile

despre iPhone 1.1.4 care va iesi odata cu SDK-ul s-au spus multe. de data asta avem niste informatii pertinente. o las asa cum a iesit pe forumuri. voi ce credeti?

A call to Orange France customer service gave some confirmations, some answers, some expected, others less so …

— Update 2 (this would be the correct name, not 1.1.4), will bring new features:
* Support for Flash, files with extension .Docx
* Adding a mini file manager
* Adding a “clipboard” to manage copied and pasted text, and send files to the clipboard via email or bluetooth
* iClips Management (is this the name of apps distributed via iTunes?)
* A more complete bluetooth manager
* iChat accessible only via wifi

— But it would not bring:
* Management of MMS
* Video capture
* Editing of office files

It is almost impossible to know if this is reliable information from an employee of Orange who carried out this survey … .
But one thing is certain, the survey was commissioned by Apple … And the updating of firmware will be out in a few days …

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

 1. Salut Adrian ! Nu ai de unde sa sti ce va fi pina nu ajunge pe telefoane. Nu de altceva , dar se stie ca orice update de firmware pe langa lucrurile bune care le aduce mai face si cate o nazbatie. Trebuie sa il lanseze si apoi sa il vedem periat nitel. Degeaba are ultimele facilitati daca nu mai poate fi decodat telefonul .

  Numai bine.

 2. intr-adevar nu ai de unde sa stii… dar in ceea ce priveste deblocarea nu cred ca vor fi probleme atata timp cat bootloader-ul va fi 3.9 sau 4.6

 3. Daca ai bootloader 4.6 si vei upgrada, va merge deblocat (cu metoda lui Geohot sau “derivatele”) numai pe baseband 04.02.13_G. Daca 1.1.4 are upgrade de baseband (04.04.13_G ?) atunci acesta va trebui downgradat.
  Daca ai bootloader 3.9 si vei upgrada, va trebui din nou sa downgradezi basebandul la o versiune egala sau anterioara 04.03.13_G ca sa poti face unlock cu anySIM, altfel, va trebui sa astepti un anySIM pt. 1.1.4

  Daca 1.1.4 aduce un upgrade de bootloader, atunci va trebui sa asteptam pana apare 1.1.5 si acesta sa aiba obligatoriu update de baseband, pentru a incerca sa downgradam bootloaderul. Intre timp, putem spera la Geohot, cu al lui bootloader personalizat. Insa va trebui ca acesta sa fie eventual COMPLET reproiectat, deoarece codul sursa al acestuia este copyrighted si atunci metoda de unlock va deveni ilegala in acest caz.

  In oricare din cazuri, insa, vom avea nevoie, in primul rand, de jailbreak si activare pt. 1.1.4 daca vrem sa il avem pe iPhone-ul nostru de acum. Altfel il restauram la 1.1.3

  Incurajator ? :)

 4. Cred ca Dl. Petcu nu a pus niciodata mana pe un iPhone sa se “joace” cu el ceva mai bine, sau este un super indaratnic utilizator windows :)!!!
  Sorry, no offence, but … first do, then judge, zic eu!

 5. Intru-totul de acord: smartphone a devenit stupidphone de cand a aparut iPhone pe piata. ;) iPhone nu trebuie judecat prin prisma aplicatiilor existente acum in Installer. Inca nu exista software care sa puna cu adevarat in valoare dotarea hardware a sa si tehnologiile de care dispune, dar asta este o chestiune de timp si lucrurile vor evolua rapid, zic eu, dupa ce SDK va fi lansat oficial.

 6. sunt super multumit de Iphone … am 1.1.3 , l-am decodat in 3 minute … e mai tare decat un smartphone doar in Multimedia , browsing … … … SUNT SUPER MULTUNIT DE EL , dar nu am renuntat nici la N95 :D

 7. salut.
  am un iphone 1.1.4.
  nu reusesc sa il “imperechez” cu un bluetooth Plantronics 520.
  daca ma puteti ajuta , nu ezitati
  merci.

 8. @dumiflo: stiu ca iphone nu se pupa cu orice bluetooth. cauta pe apple.com lista de compatibilitate cu diferite headseturi. daca nu e pe lista, ma tem ca nu poti face nimik…

 9. am si eu o intrebare..:D pot sa pun documente din office pe iphone? si daca da.. cum? ms. am versiunea 114

 10. Draga Iulia, cea mai simpla varianta este sa iti trimiti pe un cont de mail care poate fi configurat pe iPhone, si sa iti iei e-mail-ul cu el (iPhone + WIFi aka wireless ca pe EDGE e TOO SLOW for office documents).
  Trebuie sa ai in vedere ca deocamdata cu iPhone nu poti vedea (implicit) decat fisiere .txt, .pdf, .doc, .xls, si NU EDITARE, si nici .pps sau .ppt

 11. @iulia: da o cautare pe boio.ro si vei gasi pasii si documentatie completa despre cum sa pui documente office pe iPhone versiunea 1. in rest Felix are dreptate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*