iPhone 113: rezolvarea problemelor cu numerele de telefon

ce titulu najpa. lung si najpa. da e bun pt toti cei care cauta pe google. e bine sa stie ca pe boio.ro gasesc solutii pentru probleme legate de iPhone.

solutia de fata mi-a fost sugerata de un cititor si anume Brike. asta pt ca am fost plecat departe de internet si nu am avut timp sa caut chiar eu…

e simplu si pare sa functioneze. ai nevoie de wifi sau edge pentru a accesa installer-ul si de BSD subsyste deja instalat. tine minte ca e o solutie pentru iPhone 1.1.3.

1. instaleaza iclarified la surse, daca nu o ai deja: sources -> add -> pui acolo “installer.iclarified.com” (fara ghilimele) -> done.

2. mergi pe install a categoria iClarified. acolo vei gai AppSupport Patch (1.1.3).

3. da un restart la telefon si totul ar trebui sa mearga fara probleme.

aceasta solutie e potrivita pentru cei care si-au deblocat iPhone 1.1.3 pe calea Ziphone. ea trebuie sa rezolve problemele legate de numerele din agenda care nu sunt cunoscute sau problemele legate de identificarea celui care ti-a trimis un sms.

suna intortocheat, dar dupa aproape 7 ore de drum de la predeal la constanta e de inteles, nu? : )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

 1. Imi cer scuze dar nu am nici cea mai vaga idee daca este instalat ,sau daca nu e instalat de unde il instalez??Este nevoie de o ordine a instalarii programelor?Scuze pentru deranj, inca sunt nOOb.

 2. Am reusit :P am instalat app suport patch pt 1.1.4 dar fara region patch ,acum imi recunoaste numele din agenda si ptr mesaje,este absolut nevoie si de region patch ?Ma ajuta cumva sa scot stresul de “T9”??Ah… si inca ceva imi apare un update la instaler versiunea 3.1.1 daca fac update-ul o sa imi blochez telefonul?

 3. @mr gold: iti recomand sa intri pe pagina de iPhone suport de pe boio.ro si vei gasi acolo raspuns la toate intrebarile tale.

  da. instaleaza si region patch. te ajuta.

  iphone nu are t9 ci auto-correction. ea poate fi scoasa dupa instalarea kb2 din installer.

  update-ul la installer nu iti blocheaza telefonul.

 4. am aceeasi problema pe care o are si sorin cu sms urile imi da error sending mesages , si io am tot un iphone 16 gb versiune firmware 1.1.4 deblocat to cu ziphone ultima versiune,, am instalat app support patch si region fix dar degeaba ce sa fac ??

 5. @la mano nera: sunt convins ca problema este de la opratorul tau gsm. insista sa iti ofere un nr alternativ pt centrul de mesaje si cred ca totul va merge.

 6. Buna,

  Am si eu o intrebare legata de numerele de tel: am o incompabilitate intre agenda de tel si sms sau chiar telefoanele primite- de cate ori primesc un apel sau un sms, in functie de cum e numarul salvat in memorie (format national 07… sau international +407…) nu recunoaste numele din agenda si imi apare numarul, iar eu tre sa-mi dau seama de la cine e, sau sa caut in contacte, ceea ce nu e prea fun intotdeauna. Sper ca m-am facut inteles, te rog sa-mi spui care e solutia, daca poti.
  Multumesc
  Aurelian

 7. am urmat pasii care i-ai scris mai sus.. dar imi zice eroare in downlodare… ce s-a intamplat? :( ms mult daca ma poti ajuta

 8. pai am vrut sa instalez app suport patch pt 114 pt k versiunea asta o am.. si mi-a zis error…

 9. @iulia: e simplu:
  tre sa fii pe wifi si sa-ti mearga bine netu. apoi sa te asiguri ca ai ultima versiune de installer.

  ai instalat mai intai bsd subsystem? daca nu, instaleaza. daca da da un restart si incearca din nou cu app suport patch

 10. dar daca ma duc in mall trebuie sa dau on la wi-fi si merge? sau trebuie sa fac niste setari acolo la choose a network?
  la name si la securityu tre sa scriu ceva special?
  zi-mi si mie pas cu pas ca nu prea ma pricep pls;)

 11. @marius: terbuie sa alegi o retea wifi. nu tre sa scrii nimik la security daca reteaua nu e parolata.
  tot ce ai de facut e sa alegi reteaua apasid pe ea si apoi sa astepti citeva secunde pina cind in partea de sus, linga ora apare o iconitza cu semnalul wifi. si gata.

 12. din eroare am patch 1.1.3 si 1.1.4 dar nu am rezolvat cu nr. de tel. sa fie un conflict intre cele doua?
  am upgadat de la 1.3 la 1.4 si de atunci nu mai pot descarcca nimic, absolut nimic.nici cu wifi nici cu edge. ceva sugestii?
  multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*