iPhone 1.1.2 deblocat?

este asta stirea pe care o asteptam cu totii? este iPhone 1.1.2 out of the box deblocat/ deblocabil?

iPhone Elite team a postat pe pagina lor de pe google code informatii despre o metoda noua.

nu are nici o legatura cu firmware-ul 1.1.3 ci se bazeaza pe un nou mod de downgrade a firmware-ului de la 1.1.2 la 1.0.2 sau 1.1.1. metoda este in teste dar baietzii zic clar ca este “UNLOCK for baseband 4.02.13_G” adik exact ceea ce are 1.1.2.

Iphone Elite Team ne sfatuiesc sa nu incercam inca metoda de unlock cu iPhone 1.1.2. eu am rabdare inca vo 2 zile :) am asteptat o luna doar…

aici e metoda de downgrade de la 1.1.2 la 1.0.2 si aici e un FAQ. ai nevoie insa de cunostinte mai avansate…

rabdare, copii…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Raman la ideea ca timpul le rezova pe toate, incet incet o sa fie deblocate toate versiunile, asta e sigur, dar nu se stie in cat timp :)

 2. abia am primit un iphone 1.1.2 si as vrea sa stiu daca stealth sim e o solutie sau
  sa astept sa fie deblocata versiunea asta ?

 3. Stirea nu este actuala. E postata de anul trecut. La note, ei precizeaza ca nu trebuie folosita pt noul bootloader 4.6 – citez:
  “If your iPhone came with 4.02.13_G (aka 1.1.2) OUT OF THE BOX then do NOT use this unlock yet.”

  De altfel, daca instalezi anySIM 1.2.1u – scrie maire pe ecran : FOR UPDATED PHONES.

  Oricum, eu unul am deblocat zeci de iPhonuri pe BL 3.9 pana cad m-am hotarat sa imi iau unul in decembrie 2007 care e cu BL 4.6 si acum tot astept sa apara unlock software……. nu vreau sa iau xxxSIM pt. ca oricum nu e garantat ca va merge cu update-urile urmatoare, asa ca de ce sa dau banii degeaba ? In secolul vitezei, noi am cam uitat ce inseamna rabdarea :)

 4. Pe 15 ianuarie, adică săptămâna viitoare, la MacWorld, se așteaptă lansarea firmware-ului 1.1.3, fapt ce va permite (țineți pumnii strânși) deblocarea versiunii 1.1.2 OTB.
  Asta în cazul în care Apple nu își pune ambiția cu hackerii și nu închide sistemul și mai bine. Odată cu 1.1.2 am văzut că se poate bloca destul de bine.

 5. Ei bine se pare ca sansa noastra este sa asteptam lansarea oficiala in Europa si mai ales punerea in vanzare de catre mai multi furnizori de tf mobila. Se pare ca codul pt 1.1.2 este spart insa modmul este al draq de bine “banduit” pt At&T

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*