8 Comments

  1. asta se cheama publicitate.omul isi ia banii de la apple si le promoveaza produsul.nimic nou.oricum ipad e doar o gluma de gadget.

  2. Calmati-va . Intr-un an de zile toti o sa vreti iPad, sa va amintesc ca asa spuneau in 2007 despre iPhone? Nu uitati ca mai exista si jailbreak, iPhone os 4.0 SIGUR vine si pe iPad! Ce atatea discutii despre un device care nici nu a iesit pe piata. In maxim un an ( again) eu vad mac os ruland pe tableta, comunitatea hackintosh e mare, iar tableta va fi o noua atractie.

  3. @Sorin: nu inteleg de ce critici te-a obligat cineva sa cumperi produsele Apple?nu …daca e atata de smecher Microsoft de ce n scos un tablet similar sunt sigur ca facea valuri …pana acu iphone au scos tablet au scos …ceilalti scot ceva odata ca m-am saturat io de cate critici aduceti la adresa apple …hai cu egalarea windowsistilor ca ma plictisiti

  4. Din pacate iPad mi se pare un r.h.t (ca sa nu vorbesc urat ;) ) – o gluma de gadget (gadget-oi -> augmentativ!). Dimensiuni aiurea, plus ca pesemne trebuie sa fii foarte atent sa nu lovesti tare ditamai ecranul… Ce se intampla daca il scapi pe jos de la 1-1,5 metri ?! :-D

    Daca se mai chinuiau putin puteau sa-l faca si ei sa se plieze in 2 sau in 4 ! Sa-l tii frumos in buzunar (ca pe un iPhone) si sa-l “desfaci” cand vrei sa-l folosesti (cu alinierea/cuplarea aproape perfecta a celor 2/4 parti de ecran).
    Eh… poate data viitoare coopteaza si pe unii ca mine in echipa de design :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*