iPad la Premiile Grammy

ma gandeam: cum ar fi fost daca Colbert ar fi scos din buzunar un mini-laptop care ruleaza Windows 7. ar fi pasat cuiva?

mi se pare ciudat ca nu avea tastatura blocata. dar poate ca altfel, lumea credea ca e un dummy de plastic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. asta se cheama publicitate.omul isi ia banii de la apple si le promoveaza produsul.nimic nou.oricum ipad e doar o gluma de gadget.

  2. Calmati-va . Intr-un an de zile toti o sa vreti iPad, sa va amintesc ca asa spuneau in 2007 despre iPhone? Nu uitati ca mai exista si jailbreak, iPhone os 4.0 SIGUR vine si pe iPad! Ce atatea discutii despre un device care nici nu a iesit pe piata. In maxim un an ( again) eu vad mac os ruland pe tableta, comunitatea hackintosh e mare, iar tableta va fi o noua atractie.

  3. @Sorin: nu inteleg de ce critici te-a obligat cineva sa cumperi produsele Apple?nu …daca e atata de smecher Microsoft de ce n scos un tablet similar sunt sigur ca facea valuri …pana acu iphone au scos tablet au scos …ceilalti scot ceva odata ca m-am saturat io de cate critici aduceti la adresa apple …hai cu egalarea windowsistilor ca ma plictisiti

  4. Din pacate iPad mi se pare un r.h.t (ca sa nu vorbesc urat ;) ) – o gluma de gadget (gadget-oi -> augmentativ!). Dimensiuni aiurea, plus ca pesemne trebuie sa fii foarte atent sa nu lovesti tare ditamai ecranul… Ce se intampla daca il scapi pe jos de la 1-1,5 metri ?! :-D

    Daca se mai chinuiau putin puteau sa-l faca si ei sa se plieze in 2 sau in 4 ! Sa-l tii frumos in buzunar (ca pe un iPhone) si sa-l “desfaci” cand vrei sa-l folosesti (cu alinierea/cuplarea aproape perfecta a celor 2/4 parti de ecran).
    Eh… poate data viitoare coopteaza si pe unii ca mine in echipa de design :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*