iPad – ce ai comandat?

Ziua pre-orderelor a trecut. M-au trezit telefoanele de dimineata asa ca pe la 8:30 eram in fata laptopului pe apple.com. Si s-au tinut de cuvint – la ora 8:19 Apple a postat noile informatii si paginile de pre-order.

Am ales nu un iPad, ci doua. Unul care va fi expediat prin posta si altul pe care l-am rezervat sa il ridic din magazin. Pe cel din urma nu stiu daca il mai prind, pentru ca trebuie sa ajungi in locatia lor numai pe 3 aprilie, intre anumite ore. Eu voi fi plecat atunci asa ca duminica, 4 aprilie – cind ajung la Galleria Mall e posibil sa fie prea tarziu. Ma bazez totusi pe Fedex.

Marea problema a fost cu accesoriile. Stiu sigur ca am nevoie de un “case” neaparat. Vreau sa-l protejez. Insa ceea ce ofera Apple nu-mi pare prea sigur. Prefer mai degraba o gentutza, un “sleve” de neopren sau ceva care sa-l tina mai bine in vreme nefavorabila. Si se anunta o gramada de huse, genti, carcase la preturi asemanatoare cu cele propuse de Apple.

Castile cu microfon de la iPhone imi sunt suficiente, iar tastatura parca nu vreau sa o car dupa mine. Vreau sa ma obisnuiesc sa o folosesc pe cea de pe ecran.

Cablul de incarcare de la priza te face sa arunci banii pe fereastra. Am aflat asta din Secretele iPad: poti sa folosesti cu succes unul de la iPhone care merge la fel de bine.

Pe lista jucariilor tentante intra un cablu 30pin – VGA. Chiar mi-ar placea sa am posibilitatea sa scot video pe un proiector sau display mai mare. Am ales sa nu il iau acum pentru ca nu stiu cit sau cum voi folosi iPad.

In concluzie, am luat modelul de 16GB, pe WiFi.

Tu ai facut precomanda? Pe ce ruta iti va ajunge in Romania? Sau mergi tu sa-l iei direct din state? Daca nu ai facut inca pasul, il vei face atunci cind va fi lansat in Europa sau in Romania?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*