120 mii de iPads intr-o zi

nu mai tin minte care a fost recordul la iPhone, dar sa ai 120 mii pre-ordere (asa zice o analiza independeta) pentru o jucarie pe care nu au pus mana decit citiva oameni, e lucru mare.

Guess What? varianta 3G a fost cumparata intr-o proportie mult mai mica decit cea WiFi. Nu mi se pare deloc surprizator. Logica e simpla: de ce sa arunci 6-900 dolari pe un iPad, cind e la prima generatie. E mai bine sa te joci cu unul ieftin, care stie tot ce stiu si toate celelalte si sa-ti salvezi banii pentru versiunea a 2-a.

7 Comments

  1. cred ca nu au vandut 3G multe pentru ca data de lansare e mult mai tarziu si toti vor sa puna mana pe le cat de repede, si in al 2-lea rand diferentza de bani. Multi vor vinde varianta wifi si vor cumpara unul 3g. Planul in state pentru internet unlimited e foarte bun. SI nu vad rostul unui divice de genu asta fara access oricand la internet.. si oricat de raspandit ar fii wifi tot nu ai access 100%.

  2. Cu siguranta o sa poti sa il legi prin WiFi la iPhone si cu o aplicatie de tether… nah si internet pe iPad cu iPhoneul ca modem :)). Varianta WiFi rules !

1 Trackback / Pingback

  1. Apple iPad - Page 30 - Computer Games Forum

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*