120 mii de iPads intr-o zi

nu mai tin minte care a fost recordul la iPhone, dar sa ai 120 mii pre-ordere (asa zice o analiza independeta) pentru o jucarie pe care nu au pus mana decit citiva oameni, e lucru mare.

Guess What? varianta 3G a fost cumparata intr-o proportie mult mai mica decit cea WiFi. Nu mi se pare deloc surprizator. Logica e simpla: de ce sa arunci 6-900 dolari pe un iPad, cind e la prima generatie. E mai bine sa te joci cu unul ieftin, care stie tot ce stiu si toate celelalte si sa-ti salvezi banii pentru versiunea a 2-a.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. cred ca nu au vandut 3G multe pentru ca data de lansare e mult mai tarziu si toti vor sa puna mana pe le cat de repede, si in al 2-lea rand diferentza de bani. Multi vor vinde varianta wifi si vor cumpara unul 3g. Planul in state pentru internet unlimited e foarte bun. SI nu vad rostul unui divice de genu asta fara access oricand la internet.. si oricat de raspandit ar fii wifi tot nu ai access 100%.

  2. Cu siguranta o sa poti sa il legi prin WiFi la iPhone si cu o aplicatie de tether… nah si internet pe iPad cu iPhoneul ca modem :)). Varianta WiFi rules !

1 Trackback / Pingback

  1. Apple iPad - Page 30 - Computer Games Forum

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*