iOS 4.3.3

Apple a scos astazi un update pentru firmware-ul de pe device-urile tale mobile: 4.3.3.

Mi se pare mie, sau pina mai ieri toate blogurile dadeau in exclusivitate, stirea ca iOS 4.3.3 apare abia peste doua saptamani?

Anyway, noul firmware aduce doar modificari la felul in care se comporta acea baza de date care stocheaza informatii despre antenele de telefonie pe linga care ai trecut. Descrierea oficiala spune ca update-ul:

– Reduces the size of the cache

– No longer backs the cache up to iTunes

– Deletes the cache entirely when Location Services is turned off

Daca depinzi de unlock, NU face update pina cind nu e sigur. Teoretic, 4.3.3 este jailbreakuibil, dar numai tethered. Asa ca mai asteapta. Daca nu depinzi de unlock sau jailbreak si nici nu iti pasa daca telefonul tau stie pe unde ai fost, atunci update-ul la 4.3.3 nu este necesar. Eu am ales sa trec peste el pentru ca nu-mi ofera nimic concludent.

update: DevTeam a updatat PwnageTool si Redsn0w (versiunea pentru OS X si pentru Windows) pentru 4.3.3.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Aveti idee, daca iOS 4.3.3 se poate decoda din soft sau doar cu gevey ? Va multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*