Google are bani de aruncat

Au inceput sa trimita netbook-uri CR-48 a popor. Apoi, de plictiseala, le-au distrus pe alea ramase in stoc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Si Daca nu ai conexiune la internet nu poti sa faci nimic cu netbook asta nu ?: De aplicatii numai zic, nu prea exista .

  2. :)) bestiala reclama!
    De ce sa-ti iei un laptop pe care nu poti sa-l folosesti daca ti-a picat curentu si nu mai merge routerul…? Sau daca esti in varful muntelui si nu ai semnal…? Si mai esti si copiat dupa apple…
    Ce faci pe el poti sa faci si pe un macbook dar mai nou si pe ipad de pe 9 decembrie…

  3. @andy si daca`l scapi tu pe ipad de la etaj.. ce faci apoi? o iei de la capat. Ideea e ca nu se refera neaparat la un LAPTOP.. poti la fel de bine sa folosesti functia asta pe desktopul de la servici deoarece se presupune ca acolo ar trebui sa pice netul mai rar. Plus ca ai avea acces la toate fisierele si acasa in caz ca vrei sa continui treaba. Si ia gandeste-te la 2 persoane din jurul tau care nu au internet… si..de ce as avea nevoie de un laptop in varful muntelui ?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*