iOSNeXT – conferinta pentru developeri la Cluj

Ei o numesc prima conferinta iOS din Romania. Ii iertam de data asta pentru ca nu stiu ca prima conferinta adevarata cu si pentru developerii de iOS si useri de iPhone a avut loc in Iulie 2009 si a fost organizata de catre mine. Remember iPhone Users’ Conference?

iOSNeXT se deschide pe 27 noiembrie la Cluj-Napoca si la ea sunt asteptati peste 100 developeri, tineri antreprenori si oameni de afaceri.

Programul, pe scurt, este urmatorul:

Joi, 27 noiembrie – o zi de masterclass cu Eric Reiss despre „Users, Experiences and Beyond”;

Vineri, 28 noiembrie – o zi de conferinta. Pe langa Eric Reiss („The Elements of Service Design”), Paul Ardeleanu („10 reasons you’ll love Swift”) si Cate Huston („Distractedly Intimate: Your Users on Mobile”), mai avem confirmati inca trei speakeri: Alexandru Iliescu (Studiu de caz), Remus Vaduva (Studiu de caz) si Koltan Korosi („Scout mapping & navigation SDK for iOS developers”). La finalul zilei, va avea loc AppCamp, o sesiune speciala in care developerii isi pot prezenta aplicatiile si vor primi feedback din partea juriului si a audientei din sala;

Sambata, 29 noiembrie – o zi de masterclass cu Paul Ardeleanu despre „Swift”.

Pretul unui bilet porneste de la 80 Euro + TVA. Eu nu sunt afiliat cu ei si nu castig nimic din asta, dar sustin comunitatea developerilor iOS din Romania inca dinainte ca ea sa existe.

Dovada este si conferinta organizata in 2009.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*