iOS 4.0 poate fi deblocat

MuscleNerd a anuntat pe twitter ca varianta finala a iOS 4.0 pentru iPhone este deblocabila. Ramane de vazut daca si noul iPhone 4 va putea fi deblocat. Pina atunci, toti cei care au acum iPhone cu fw 3.1.3 se vor putea bucura de o solutie de deblocare.

Mai e nevoie sa iti spun sa nu faci update la 4.0 direct din iTunes pina cind stii sigur sub ce mod va fi deblocat iOS 4?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Daca am blocat tel blocat in 3.1.3 o sa il pot debloca dupa 24 iunie???Sau o sa pot sa imi bag IOS 4 pe el??Am un 3gs

  2. Buna seara!Mai pot spera ca pentru Iphone-ul meu firmware 3.1.3. baseband 05.12.01 (iphone 3g 16 GB),apare vre-o solutie de Unlock luna aceasta?Va multumesc anticipat!

  3. Este posibil sa apara chiar astazi solutia de unlock ptr Fw 313 ,baseband nou, tinand seama ca este lansarea IOS 4.0 ?mULTUMESC!

  4. Salut. Am un iPhone 3GS factory unlocked. L-am jailbreak-uit cu Spirit si acum astept versiunea iOS 4.0. Imi poate spune cineva daca aplicatiile instalate in acest moment (ipa-uri cu installeous) se pot restaura pe noua vesiune de firmware? Aplicatiile s-au sincronizat cu iTunes si le gasesc in lista; insa nu stiu daca se vor incarca in iOS 4.0 ne-Jailbreak-uit. Merci.

1 Trackback / Pingback

  1. iOS 4.0 poate fi deblocat | WLE Daily News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*