ion iliescu web 2.0

ion iliescu si-a facut cont pe twitter acum.

si se conecteaza cu blogosfera intr-un ritm de neimaginat.

tovarase, va recomand caludros un domeniu ioiliescu.ro sau ioniliescu.com ca sa iesiti din monotonia wordpress, sa va bagati in trafic.ro si sa bagati filme pe you tube. bineinteles filmate cu telefonul mobil.

in plus, am o lista bune de bloguri romanesti si internationale in reader. daca va intereseaza va pot face citeva recomandari.

revin cu o alta calduroasa recomandare: schimabati poza de pe blog. chiar ca nu da bine. si schimbati putin stilul, inlocuind-ul cu unu mai putin oficial si mai familiar. ceva gen adi nastase.

si inca ceva: nu poftiti la un link exchange? eu sunt adrian si scriu pe boio.ro. ne-am intalnit de multe ori “pe teren”  cind eu lucram in protv sau in tvr. incintat de cunostinta…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. @clarisa: daca te referi la info cu twitter nu mai stiu unde am vazut-o prima data. cred ca la florin de la hi-q.

    de obicei insa eu nu dau informatii si atit. ci fac din ele o poveste, le comentez, le intorc, le dau sugestii celor implicati etc…de accea nu am specificat sursa pt prima fraza din postul in cauza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*