Iomega arunca iPhone la WC

Chiar trebuiau sa ne arate cum se distrug atitea iPhone?

Pun pariu ca Apple va cere interzicerea reclamei, asa cum au facut si in cazul asta.

iomega SuperHero este un dock pentru iPhone care, in timp ce incarca telefonul, face si un back-up automat la poze si contacte. El va functiona impreuna cu o aplicatie pentru iPhone care urmeaza sa apara in AppStore. Dock-ul costa 70 dolari, iar aplicatia va fi gratuita.

Partea buna este ca iDevice-ul tau nu are nevoie de un computer pentru back-up.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Da ….face backup pe un SD card ! Dar totusi mi se pare cam “nesimtita ” reclama de prezentare pentru k ..wtf pana la urma dispozitivul asta are nevoie de itunes iar ei il distrug !! Oricum varianta”iTunes” e mai buna !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*