George este pentru al doilea an la rând partener oficial SAGA Festival. Utilizatorii George beneficiază de acces rapid, curse gratuite cu trotinete electrice și surprize dedicate la eveniment

Sediu BCR. FOTO BCR

George, platforma de banking inteligent a BCR, este din nou partener oficial al SAGA Festival, cel mai mare eveniment muzical din București. SAGA va avea loc între 3-5 iunie la Arena Națională și promite un line-up electrizant, Tiesto, Marshmello, DJ Snake, Afrojack, Acraze, Purple Disco Machine, Ofenbach, Timmy Trumpet fiind doar o partre dintre artiștii care vor da start-ul distracției la primul festival al verii.

Clienții BCR care utilizează George vor avea un statut special la SAGA Festival. Astfel, ei vor beneficia de:

Acces rapid la eveniment, prin Fast Lane;

Curse gratuite cu trotinetele Splash, la pornirea sau închiderea cursei în perimetrul festivalului;

Activări speciale cu multe surprize.

Prima ediție a SAGA Festival a avut loc în 2021 la Romaero și a adunat aproximativ 40.000 de oameni. Pe 3, 4 și 5 iunie 2022, noul loc de întâlnire va fi Arena Națională din București, împreună cu parcul care o împrejmuiește, acolo unde întregul concept al festivalului va atinge noi forme, cu mai multe scene și surprize.

Oricine poate deveni utilizator George și, astfel, beneficiar al avantajelor de la SAGA Festival prin simpla accesare a site-ului www.bcr.ro. Contul George se poate deschide 100% online, de pe mobil, tabletă sau laptop, în aproximativ 10 minute și, până la recepționarea fizică a cardului George (2-3 zile), utilizatorii pot folosi cardul virtual deja activ din aplicație. Până pe 2 iunie, orice persoană care  își deschide un cont curent George intră automat într-o tragere la sorți pentru a câștiga un bilet la SAGA Festival, fiind puse astfel în joc 800 de bilete.

George este un ecosistem digital financiar complet, care oferă 100% online toate serviciile de daily banking, chiar și cele mai complexe, de la deschiderea unui cont curent, până la credite, carduri, transferuri rapide, economii, asigurări, cashback, investiții și beneficii financiare multiple. Cu peste 1,3 milioane de utilizatori în România și 7 milioane în celelalte țări din Centru și Est, George a devenit cea mai populară platformă de digital banking din Europa și este partener cu unele dintre cele mai mare festivaluri și evenimente culturale din România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*