Invata copilul sa foloseasca telefonul

Nu sunt de acord cu ideea de a da unui copil un telefon mobil la gradinita sau scoala, dar e bine ca orice copil sa stie sa foloseasca unul.

Fata mea are un an si jumatate si atunci cind ma vede pe mine cu telefonul la ureche pune si ea mana la cap. Iar atunci cind folosim FaceTime sau Skype pentru a discuta cu altii intelege ideea de comunicare prin telefon si video chat-ul.

Un baiatel de doi ani din USA a reusit sa-si salveze mama cu un apel prin FaceTime. Mai vrei motive in plus?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Pe bune? Si-a salvat mama? Pe bune? De la ce? Nu discut amestecul copilului dar ma fac sa rad povestile astea. Nu am auzit sa se moara de la mica rana la 2 degete.

  2. Accesul la telefonul mobil/tableta/orice mijloc de comunicare de la o varsta cat mai frageda, ne demonstreaza noua care am descoperit aceste scule la varsta maturitatii ca informatia poate sa circule si sa alimenteze mintile acestor copii astfel sa fie cat mai bine pregatiti pentru aceasta era IT.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*