inundatie de bahamas

nu am mai vazut atita ploaie in zonele astea de mult.

de dimineata a plouat marunt timp de vo 4 ore. iar acum tocmai s-a terminat o ploaie torentiala. curgea apa pe strazi ca in Constanta, in fata blocului meu din Inel 1.

m-am ascuns intr-un net cafe pt vo 3 ore si cum era singura pravalie deschisa in zona, toata lumea venea sa se adaposteasca si de rusine cumpara un bilet cu 20 minute de net…

parca era concurs de tricouri ude aici :) 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*