in doi

mi s-a implinit azi un vis mai vechi. poate ca nu era cine stie ce si poat ca unii m-ar… certa ca-mi dezvalui viata personala aici. dar poate ca asta e un semn de maturitate… scriitoriceasca.

mi-a venit iubita in Miami. adik a venit sa stea aici, sa lucram impreuna, sa ne bucuram de toate cele din coltul asta de lume si poate sa descoperim impreuna america.

astazi mi-a adus aminte ca in urma cu luni bune de zile i-am zis ca de ziua mea imi doresc un singur cadou: sa vina ea aici. maine, 1 august este ziua mea :)

dorintele se implinesc. TOT MAI SUS!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Adunate… « Adrian Enache

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*