yahoo phone out

am incercat azi pt ptima oara functia de phone out a lu yahoo. am fost surprins sa gasesc o calitate f buna la voce si preturi f mici. am sunat, de ex. in Miami pt 2 centi pe minut si acasa, in romania pt 9 centi/minut.

in plus, ca sa-mi deschid contul si sa-l alimentez cu 10 dolari nu a durat decit citeva minute si maxim 5 click-uri.  

sunt convins ca exista si alternative mai bune, dar eu nu le-am gasit inca. skype, de exemplu m-a invirtit vo 5 minute pentru ca la final sa-mi serveasca nush ce eroare la capitolu transfer de bani din contu meu in al lor…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*