intilnirile you tube

la timpuri noi, obiceiuri noi.

cine a zis ca tehnologia si internetul te face sa nu mai socializezi? in state au aparut deja gasti de you tuber-i care au intilniri regulate.

nu stiu exact cefac baietii (si fetele) la intilniri, dar cert este a tot ceea ce se intimpla se filmeaza si se pune pe … evident, youtube.

ideea plecata din Los Angees si San francisco a ajuns la New York si prins si in europa. la berlin a fost organizat de curind evenimentul numit “777”.

chestia buna e ca mai nou, mai marii you tube au vazut ce fac userii lor si vor sa ii ajute.

pe cind si o intilnire a lu trilu sau a lu neogen video? aaa, sorry ei tre sa-si puna mai intai jucariile la punct…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*