cine mi-a luat sprite-ul de la gura

sunt bautor de sprite (si de nevoie, 7up) de citiva ani buni. nu beau sucuri, iar fanta, cola sau altele decit daca nu e nimik altceva si imi e chiar sete…

de vo luna insa am renuntat la sprite in favoarea unei bauturi foarte asemanatoare, dar care are un avantaj f mare; nu te umfla atit de mult…

vorbesc despre “Ginger Ale”. nush daca a aparut in romania, dar daca o vezi pe undeva, merita sa o incerci…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Ginger Ale era foarte popular in Canada, unde erau atatea firme producatoare, dar toate ofereau acelasi gust buuuun. La noi nu…sau cel putin nu am vazut eu. Oricum, la noi multe chestii apar ca apoi sa dispara. Vanilla Coke se bea in prostie afara, la noi s-a scos de pe piata. In schimb, Fanta (de care canadienii nici nu aveau habar), a cunoscut peste 10 sortimente, care de care mai sortite esecului. Dovada ca romanul e conservator: tot cola si fanta bea.

1 Trackback / Pingback

  1. o sticla de pepsi | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*