sony vrea sa zambesti

daca te uiti in pozele din copilarie, majoritatea americanilor au un zambet fortat care seamana mai degraba cu un ranjet. asta pt ca de mici copii, la ei functioneaza chestia aia cu “say cheese!”. pe cind la noi, banalul “zambiti va rog” s-a banalizat si mai mult.

acum insa sony te face sa zambesti si daca nu vrei. ultimul aparat foto scos de baietii in cauza nu declanseaza pina cind un senzor nu vede albul dintilor.

Sony T200 e gandit pentru grupurile mari de persoane care vor sa se pozeze in acelasi timp si ca sa ii prinda pe toti zambind, aparatul nu face poza decit cind vede dintii.

ce te faci insa daca aparatu ala e folosit de un ziarist roman amator (scuzati pleonasmu :) ) care merge sa faca poze pe la conferinte de presa sau mai stiu eu… v-un accident rutier sau o inundatie…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*