fast food cu specific mexican

fast food mexicanstiu ca nu sunt intreg la minte cind maninc la fast-food in mexic, dar astazi ma grabeam…

asa am ajuns sa comand cartofi prajiti si chicken tenders (un fel de chicken nuggets) in loc de gustoasele specialitati locale. oricum, o chestie mi-a placut: atunci cind ti se dau cartofii prajiti (papa fritas) esti intrebat daca vrei si queso (adik brinza topita mexicana) peste ei. am acceptat doar asa…de dragul de a pastra specificul mexican :)

si inca o chestie interesanta vinzatorii mexicani de la fast food poarta masti de pinza la gura. nu stiu daca se feresc de mincarea proprie sau doar vor sa arate turistilor ca totul e igienic… 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Eu am renuntat de mult la asa ceva.Prefer sa stau la un restaurant unde se mananca bine si destul de ieftin.Nu renunt la ciorba pentru nimic in lume si apoi un felul doi,nu ma intereseaza ce, dar cu multa carne si daca se poate specialitatea casei sau a bucatarului.

  2. Cred ca amandoua variantele sunt adevarate. Am mancat de curand la un restaurant mexican in Madrid, si chelnerii erau la fel.
    Adevarul e ca, dupa ce am gustat prima data dintr-un sos de-al lor, mi-a parut rau ca nu puram si eu o masca :)
    Ustura ca dracu’

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*