fast food cu specific mexican

fast food mexicanstiu ca nu sunt intreg la minte cind maninc la fast-food in mexic, dar astazi ma grabeam…

asa am ajuns sa comand cartofi prajiti si chicken tenders (un fel de chicken nuggets) in loc de gustoasele specialitati locale. oricum, o chestie mi-a placut: atunci cind ti se dau cartofii prajiti (papa fritas) esti intrebat daca vrei si queso (adik brinza topita mexicana) peste ei. am acceptat doar asa…de dragul de a pastra specificul mexican :)

si inca o chestie interesanta vinzatorii mexicani de la fast food poarta masti de pinza la gura. nu stiu daca se feresc de mincarea proprie sau doar vor sa arate turistilor ca totul e igienic… 

3 Comments

  1. Eu am renuntat de mult la asa ceva.Prefer sa stau la un restaurant unde se mananca bine si destul de ieftin.Nu renunt la ciorba pentru nimic in lume si apoi un felul doi,nu ma intereseaza ce, dar cu multa carne si daca se poate specialitatea casei sau a bucatarului.

  2. Cred ca amandoua variantele sunt adevarate. Am mancat de curand la un restaurant mexican in Madrid, si chelnerii erau la fel.
    Adevarul e ca, dupa ce am gustat prima data dintr-un sos de-al lor, mi-a parut rau ca nu puram si eu o masca :)
    Ustura ca dracu’

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*