google’s wifi phone

chiar ma gandeam zilele trecute ca google a cam lasat la o parte gtalk. citeodata serviciul nu merge, iar cind merge vezi ca nu mai are nici un update…

acum am inteles ca baietii se pregatesc de zor pt marea lansare de telefonie pe wifi. google tot insista pe linga autoritatea de comunicatii din sua sa lanseze retele wireless gratuite in toate orasele. initiatva mi se pare binevenita, dar ea va da peste mina operatorilor de telefonie tarditionali din state si din lume. un orange, vodafone, at&t, verizon si altele vor avea un concurent mai puternic care ofera servicii la tarife mult mai mici.

in ce priveste calitatea vocii pe jucariile voip eu pot sa spun ca am avut numai experiente placute. yahoo voice ma ajuta sa vb cu toata lumea la tarife mici si la calitate f buna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*