Internet explorer 9

Microsoft are probleme de personalitate cind vine vorba de imaginea viitorului Internet Explorer 9. Pe de o parte, ei vor sa scape de numele “Internet explorer” si se concetreaza mai mult pe “Explorer”. E normal sa fie asa – e mai scurt, usor de tinut minte si oarecum schimbat fata de versiunile anterioare.

Cine nu stie care e treaba si vede un browser modern care se cheama “Explorer” poate ca il incearca.

Sigla ie9 insa, se intoarce in timp si seamana din ce in ce mai mult cu ie6. Si ce e cu tag-line-ul ala cu “native web”?

Apropo, pentru cei care folosesc Windows: Internet Explorer e tot browserul ala cu care downloadezi Firefox dupa reinstalarea sistemului de operare?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. Desi sint utilizator total de firefox…totusi nu vrei sa ii dam o sansa? Nici macar nu a aparut o versiune beta.

 2. Hai s? nu fim r?i; cel putin ie stie sa afiseze flash! :D

  IE9 pare un browser promi??tor, devenind destul de standard compliant. Cel putin ultima versiune preview lansata pare a fi mult peste firefox in ceea ce priveste viteza de interpretare a JS si capacitatile css.

  Daca vor merge in directia asta si nu se vor strica pe drum, nu cred ca va fi un browser prost ;)

 3. dar cu atacurile de virusi , spyware cum sta? cre ca ia la virusi cu galeata! :))

  Apropo, pentru cei care folosesc Windows: Internet Explorer e tot browserul ala cu care downloadezi Firefox dupa reinstalarea sistemului de operare? Eu: DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 4. De la o vreme Internet Explorer este browserul cu care downloadezi Chrome, pentru ca Firefoxul, cel putin varianta pentru Windows, a devenit un mare consumator de resurse si se misca ingrozitor. Din pacate Chrome-ul mai are inca ceva probleme, dar faptul ca se misca foarte bine te face sa treci peste ele…

 5. din pacate unele tool uri microsoft sunt facute sa ruleze doar pe IE. asta inseamna ca marile corporatii sunt legate de folosirea IE.

 6. @Andrei: eu le doresc tot binele din lume. nu il voi folosi niciodata pt ca nu mai am windows si oricum, un browser care nu e pe toate platformele nu are viata lunga.

 7. “Internet Explorer e tot browserul ala cu care downloadezi Firefox dupa reinstalarea sistemului de operare” :)))

  Serios vorbind acum, ma lovesc tot timpul de compatibilitati cu IE7, chiar si IE6, facand web design. Si atunci cand clientul are 6 .swf-uri pe pagina si vrea tot felul de artificii, parca iti doresti un upgrade la IE9.

  Dar oricum, Internet Explorer nu se va mai ridica niciodata la nivelul lui FF, Chrome sau Safari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*