Instapaper vanduta companiei Betaworks

La asta nu ma asteptam asa de curind. Dar Marco Arment a vandut Instapaper.

Pentru cei care nu stiu, Instapaper a castigat premiul Best iPad app la boio.ro awards atit in 2010 cit si in 2011.

Problema mai mare este ca a fost cumparata de Betaworks – compania care detine si Digg si care si-a propus sa construiasca un fel de Google Reader.

Ce-mi doresc eu de la Instapaper este sa ramana un serviciu activ, la fel de bun si rapid si, eventual, sa aiba si o versiune de OS X.

Stiu ca exista Pocket si Readability, dar nu vreau sa trec la ele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*