Indoors Google Maps

Abia astept sa-mi arate Google Maps unde mi-am lasat cheile. Pina atunci, chiar si Indoors suna bine. Chiar daca nu vom vedea jucaria asta disponibila in Romania prea curind.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. semnalul gps iti spune si altitudinea la care te aflii. deci nu e greu sa afle si etajul la care esti. cred ca mai greu este cu acel semnal. sau poate se rezolva cu ceva antene wireless prin cladiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*