Concursul de miercuri seara

Ce se intimpla atunci cind cititorii boio.ro uita sa-si revendice premiile? Dap, TU castigi! Well, asta daca esti cu boio.ro in fata si stii sa scrii rapid un comentariu.

Astazi avem 2 coduri pentru Temporibus Azteca – un fel de “Cut the Rope” cu tematica istorica. Jocul este gata sa fie castigat de doi cititori fideli ai boio.ro care lasa un comentariu mai jos in care sa spui care a fost primul post de pe boio.ro in care am mentionat “Cut the Rope”. Atentie: mentiunea nu este in titlul postului ;)

update: coduri adjudecate de sna3ke si Vali.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Este cumva “https://www.boio.ro/ajuta-aztecii-sa-castige-lupta-cu-timpul/”?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*