inca o sansa pentru 5000 ron

freedom house a anuntat astazi ca extinde termenul de inscriere pentru concursul "tinarul jurnalist al anului" pina la 23 mai. noutatea acestui an este sectiunea bloguri.

asta inseamna ca daca esti blogger de pina in 35 ani (sunt curios daca exista bloggeri de peste 35 ani) si trimiti 3 articole pe adresa de mail a freedom house, poti sa cistigi premiul cel mare: 5000 RON. detalii mai multe aici.

ciudat este ca freedom house nu a dat anuntul asta pe site-ul propriu ci pe un forum de media. si ar mai fi o chestie: cine prelungeste data limita a unui concurs la o zi dupa ce aceasta a trecut? sa inteleg ca nu au suficienti candidati sau cine trebuia sa … fie in concurs nu e inca? 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. freedom house ne tenteaza iar: concurs pt bloggeri | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*