muzica la liber de la amazon.com

a venit vremea ca iTunes sa primeasca locul doi in ceea ce priveste muzica vinduta. amazon va incepe sa vinda muzica fara protectie la copiere.

in romania nu cred ca e cazu sa ne gandim la muzica vinduta de amazon.com din doua motive. unu: la noi muzica e la liber si programele de tip dc++ sunt in floare. si pe de alta parte amazon.com nu discuta deocamdata cu romanii…

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*