jucarii noi

– niciodata nu mi-a placut design-ul telefoanelor motorola si ultimele aparute nu fac exceptie… nokia rulz :)

– google a lansat in sfarsit toolbar-ul 3 pentru firefox. si pe linga optiunile deja gasite la google toolbar pt IE, aici am gasit si o jucarie noua tare simpatica. poti sa deschizi un document excel sau word direct in browser cu ajutorul google docs & spreadsheets…

picasa web albums (da, stiu, e tot produs google) vine acum cu spatiu mai mare si alte imbunatatiri…

– microsoft s-a trezit sa ofere spatiu gratuit pe net. 500 mega deocamdata. sa pui ce vrei tu acolo. totul cu ajutorul id-ului de hormail…sau parca ii zice live id. parca am mai auzit asta odata…se numea gmail drive, nu? 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*