inapoi la valize

asta e singura parte care nu-mi place la un concediu: momentul in care tre sa-ti faci valiza. si cum dupa 6 luni de munca si 10 zile de concediu in Orlando s-au cam adunat… o sa am ceva de impachetat.

nu-mi fac griji – totul incape in valiza. doar ca nu stiu cit voi avea peste greutatea admisa de linia aeriana…

mai nou, secretul nu consta in a impacheta hainele bine ci in a le distribui bine in valize si genti in asa fel incit sa nu depaseasca limita. nu de alta, dar liniile aeriene taxeaza 50$/valiza care e… peste.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

 1. Nu ztiu exact dar am impresia ca nu te taxeaza pe valiza ci pe kilogramele in plus, este posibil sa varieze in functie de agentii…
  Ai grija totusi ca s-ar putea sa platesti costul suplimentar mai mult decat ti-ai dori, mai mult decat ar fi logic,sau bine pentru bugetul tau.

 2. e foarte simplu sa te incadrezi…….toate lucrurile grele (gen laptop, aparat foto, camera video cu accesorii cu tot,) pune-le in bagajul de mana si nu o sa ai nicio problema. stiu ca nu e frumos sa dai cadoul neimpachetat dar eu le-am scos din cutii si le-am inghesuit in bagajul de mana iar cand ajungi acasa le impachetezi in alta hartie de cadou :))

 3. @mihai: te taxeaza la tot ce depaseste 23 kg. variaza cu +- 1kg in fct de linia aeriana.

  @alligator: de data asta nu am cadouri. repet NU am cadouri :)) am scapat ieftin. nimeni nu a vrut nimic. (nu pun la socoteala niste cd-uri mai rare).

 4. foarte tare ca n-ai cadouri :))
  eu can m-am intors din state am avut o geanta de 27 de kg si nu m-au taxat pe AA si nici pe BA.
  mi-au pus doar o banda rosie cu overweight :) am aflat mai tarziu de la cineva care lucreaza in aeroport la noi ca mai bine platesti kg in plus decat sa-ti puna banda din aia rosie :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*