inapoi in viitor: harduri mici pe bani multi

asus vine cu o jucarie care imi aduce de calculatorul meu din redactia tvr. rishnitza avea un hard de numai 6.5 giga si rula windows xp (pt ca asta i-am dat eu sa inghita).

eee pc de la asus vine cu hard de 2 sau 8 giga, un  ecran micutz si o eticheta cam mare (299 pina la 399 dolari)

ce ma face sa-l cumpar totusi pt ai mei ca sa ruleze pe el un firefox siun yahoo messenger dunt dimensiunile si interfata.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. pai nu prea ma intereseaza daca si cind apare la noi. eu pot sa-l iau din miami oricind. astept insa 2 saptamani sa apara pe piata versiunea de 8 giga si il iau. dar nu pt ai mei ci pt sotia mea. ei i-a placut cum arata si chiar are nevoie de un laptop…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*